Värtsilänkatu 17, Joensuu, 80200

7h+2k+2s+2ph+3wc+takkahuone+ruokailutila+oh+vh+varastohuoneet
Omakotitalo
Pinta-ala: 280.00 m²
Värtsilänkatu 17, Joensuu, 80200
Velaton myyntihinta:
315000.00 €
Petri Nieminen
040 837 5508
petri.nieminen
Jätä välittäjälle yhteydenottopyyntö
Huoneistoketju / Joensuun Huoneistokauppa Oy LKV
Puronsuunkatu 1 A
80160 Joensuu
013-610 0170
shk.joensuu@co.inet.fi

Lisätietoja kohteesta

Omalla 1010m2 tontilla sijaitsee jämäkkä tiiliverhoiltu L-mallinen IVT maalämpö järjestelmällä lämpeneväksi v.2008 muutettu kahdenkin perheen kodiksi soveltuva omakotitalokokonaisuus arvostetulla Niinivaaran alueella. Katto on juuri huoltomaalattu, ja pihapuut raivattu-

Kerrosalaa yhteensä 303 m2 jakautuen omilla sisäänkäynneillä varustettuihin 200m2 ja 80m2 huoneisto kokonaisuuksiin, 1.8.2017 alkaen 80m2 kolmio on vuokrattu 800EUR/kk.

N. 200m2 talon osa käsittää upeasti v.2011 kodinkoneineen, lattioineen, valaistuksineen, käyttövesi ja viemäriputkineen, lattialämmityksineen, työtasoineen, kaapistoineen uudistetun keittiön jossa tilaa reilusti suuremmallekin keittiön pöydälle.

Vuonna 2006 uudistetun saunan sekä laattapinnoin, vesikalustein, lattialämmityksellä varustetut kosteat tilat.

Makuuhuonetiloissa on asennettu liukuovikaapistoja samoin eteisaulassa johon myös laattalattiat uusittu. Makuuhuonetiloissa on parkettilattiat, kuntosalihuoneessa muovimatto, sisäkatot joko lakattua lautaa tai maalattua rakennuslevyä tai paneelia, tapetoidut seinät.

Takkahuone ja ruokailutiloissa on lakatut parkettilattiat, sisäkatot lakattua lautaa kuten 80 luvun taloissa tyypillisesti oli, seinäpinnat tiilipinnoin tai lakattua lautaa tai maalipinnoin.

Talon n. 80m2 osassa on omalla sisäänkäynnillä varustettu 3h+ k+s+ph+varaston ja vaatehuone. Huoneistoon uudistettu lattiat, kosteat tilat ja sauna on uudistettu 2016.

Talon yläpohjaan on puhallettu 50 säkkiä puhallusvillaa, talon katto on huoltomaalattu sekä tiivistetty, kuntosalitilan katto avattu eristeet vaihdettu, sisäkatto uusittu, erillinen yksiö on muutettu kodinhoitohuonetilaksi. Viimeisimpinä remontteina on taloon vaihdettu, ikkunat, ulko-ovet, käyttövesiputket uusittu.

Piha-alueella runsaasti laatoituksia, löytyypä toki nurmikkoa puita ja pensaitakin.

Kohde sopisi mainiosti, suuremmalle perheelle, tai vaikka kahden sukupolven kodiksi, toki yhdellä ovella voisi asunnot yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi.

Omalla sisäänkäynnillä varustettu pienempi asunto olisi helppo vuokrata ja kattaa keveästi asumisen kulut vuokratulolla.

Vain yksityis näyttöjä.

Nieminen 040 837 5508.

Esittelytiedot

Lähipäivinä ei yleisesittelyjä.
Pyydä yksityisesittely!

Kohteen ominaisuus- ja lisätietolista

Perustiedot

Sijainti Värtsilänkatu 17, Joensuu, 80200
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Omistusasunto
Velaton hinta 315000.00 €
Myyntihinta 315000.00 €
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1973
Huoneiden kuvaus 7h+2k+2s+2ph+3wc+takkahuone+ruokailutila+oh+vh+varastohuoneet
Pinta-ala 280.00 m²
Kokonaispinta-ala 303.00 m²
Kerros 1
Energialuokka Ei ole

Kustannukset

Muut kulut Varainsiirtovero 4%

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala 1010.00 m²
Kaavoitus Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Joensuun Kaupunki rakennusvalvonta

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit Tiiliverhoiltu puurunkoinen
Lattiamateriaalit Lattioissa laattaa, parkettia, muovimattoa. Seinäpinnat joko tapetoitu, maalipinnoin, tai lakattua lautaa, sisäkatot lakattualautaa, paneelia, rakennuslevyä.
Kattotyyppi Konesaumapelti
Lämmitysjärjestelmä Maalämpöjärjestelmä IVT vesikiertoinen patteriverkosto (keittiö lattialämmitys)
Lisätietoja Yksiö muutettu kodinhoitohuoneeksi, puhallusvillaa 50 säkkiä yläpohjaan, kuntosalihuoneen katto uusittu ( ilmastointikanavasta valuneen veden vuoksi, kattoavattu eristeet vaihdettu, huonetiloja muutettu aikojen saatossa. Kolmiossa 2016 uusittu sauna sekä pesutila. Vanha öljysäiliö on kaivettu ylös maasta ,. Ikkunat, ulko-ovet ja käyttövesiputket on uusittu.

Taloyhtiö

Tehdyt remontit Keittiö kokonaisuudessaan, maalämpöön siirtyminen, kuntosalihuoneen katto, muovimatto uusittu, eteisaulan laatoitukset, liukuovikaappeja asennettu eteisaulaan, makuuhuonetillan, sauna ja pesutilat uusittu, yksiö muutettu kodinhoitohuonetilaksi, peltikatto huoltomaalttu 2001, sekä konesaumapeltikaton saumoja tiivistetty massalla ikkunat , ulko-ovet , käyttövesiputket, pienen asunnon kosteat tilat ja sauna 2016, lattiat uusitaan pienen asunnon osalta parin viikon sisällä.

Keittiö

Kuvaus Kokonaisuudessaan v.2011 uusittu kaapistot runkoineen, lasivitriinikaappeineen, työtasoineen, rosteripintaisine kodinkoneineen, integroitu erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, sekä jääkaappi ja pakastin. Lattiat katot

Pesutilat

Kuvaus Pesutilat uusittu isommalla puolella v. 2006. laatta lattioihin, seinät kaakeloitu, sisäkatto paneelia (lattialämmitys sähköllä) Saunatila remontoitu samalla, paneelipintoineen, lauteineen. Pienemmän asunnon kosteat tilat sekä sauna uusittu 2016, nyt menossa lattioiden uusiminen.
Oma sauna Kyllä